Header widget area left
Header widget area right

Umilirea gălățenilor de către Primarul Stan cu participarea Ministrului Gerea

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

În orașul european Galați furnizarea apei calde a ajuns o mare realizare, nu o normalitate.

Gălățenii continuă să fie bătăia de joc a Primarului Marius Stan și a echipei sale administrative. După ce Galațiul a ajuns de râsul României fiind orașul în care apa caldă a devenit un lux din cauza incompetenței administrației locale, Primarul Stan ne umilește din nou prezentându-ne reluarea furnizării apei calde ca fiind o mare realizare a mandatului său. Ce e drept, cam asta este singura realizare a lui Marius Stan ca Primar al Galațiului, deoarece în rest a fost caracterizat numai de trădări, promisiuni deșarte și eșecuri în toate proiectele sale.

În orașul condus de Marius Stan, a avea apă caldă a ajuns să fie un privilegiu, nu un lucru normal. Într-un exces de mândrie și de împăunare, Primarul Stan a dus ridicolul la un cu totul alt nivel. Furnizarea apei calde, care în orice oraș european este o condiție minimă de confort, la Galați a devenit ceva extraordinar, un succes care trebuie marcat cu mare fast. Puţin a lipsit şi se tăia panglica tricoloră. Și pentru ca penibilul situației să fie deplin, la tot acest spectacol ridicol și umilitor pentru gălățeni a participat și Ministrul Energiei, Andrei Gerea, adus de la București pe post de marionetă pentru ca Marius Stan să se laude în fața cetățenilor cu reluarea apei calde. Probabil domnul Primar crede că gălăţenii or sa se inghesuie să-l voteze pentru că le-a facut aşa o favoare, aceea de a avea apa caldă.

Apa curentă, apa caldă sau căldura în locuințe sunt lucruri normale pentru o comunitate civilizată, europeană. Dar mulțumită „bunei” administrări a orașului de către Marius Stan, Galațiul a ajuns ca de câteva luni să fie asemenea celor cateva comunităţi rurale în care alimentarea cu apa este o realizare ce trebuie sărbătorită. Primarul trebuie să înțeleagă faptul că furnizarea apei calde ține de minimul confort oferit de administrația unui oraș european cetățenilor săi, nu este un privilegiu pe care aceștia îl primesc.

Până unde poate merge umilirea cetățenilor de către un Primar care ar trebui să se asigure că aceștia duc un trai decent? Primarul Marius Stan duce sfidarea gălățenilor și nepasarea față de tot ce înseamnă municipiul nostru pe cele mai înalte culmi. Este o rușine ceea ce se întâmplă astăzi în municipiul Galați în secolul XXI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>