Header widget area left
Header widget area right

TÂRG DE SĂNĂTATE ÎN COMUNA MUNTENI

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

La initiativa Fundatiei Romtens, cu sprijinul voluntarilor George Stanga si Pirvu Adrian, in comuna Munteni a avut loc in data de 25.04.2015, intre orele 09 – 14, Targul de Sanatate.

In cadrul acestuia, peste 200 de locuitori din comuna Munteni au beneficiat de analize gratuite pentru stabilirea glicemiei, trigliceridelor si a colesterolului, de evaluarea tensiunii arteriale, masurarea inaltimii si indicelui de masa corporala. Targul de Sanatate a reprezentat o oportunitate pentru cei prezenti de a primi informatii si sfaturi privind imbunatatirea starii individuale de sanatate, oferite de specialisti in domeniul promovarii sanatatii. Prevenirea anumitor boli prin adoptarea unui stil de viata sanatos si eliminarea factorilor de risc ce conduc la aparitia acestora, au fost doar cateva din temele abordate in cadrul targului. A fost o plăcere pentru mine să fiu voluntar in cadrul acestui eveniment, sunt bucuros ca întreaga acțiune a fost un real succes, iar reacțiile celor prezenți au fost pozitive și încurajatoare.

GALERIE FOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>