Header widget area left
Header widget area right

Suntem Români Citim Românește

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Din ce în ce mai multe familii care au optat pentru un loc de muncă în străinătate aleg să se mute împreună cu întreaga familie în altă țară. Mulți copii din comunitățile de români din diaspora urmează cursurile școlilor din țările în care se află și învată limba și cultura țărilor respective.

Copiii românilor plecați sau stabiliți în străinătate nu mai au interesul de a-și cunoaște limba și cultura românească.

Trezirea interesului tinerilor și copiilor care trăiesc în comunitățile de români din afara țării pentru limba și cultura din România punându-le la dispoziție gratuit cărți în limba natală. În acest sens se va organiza o colectă de carte la nivel național.

Filiala Galați a Tineretului Național Liberal susține promovarea culturii și literaturii din România de aceea în perioada 9 mai – 7 august 2015 vom organiza campanii de colectare a carților astfel putând oferi tinerilor români din străinătate posibilitatea de a păstra contactul cu limba natală, crescând, pe această cale, șansele ca ei să revină acasă.

Începând cu ziua de 9 mai puteți aduce cărți la sediul Partidului Național Liberal din Galați, pe strada Universității, nr 6, pentru proiectul ‘Suntem Români Citim Românește’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>