Header widget area left
Header widget area right

Sedinta BPJ TNL Galati

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Marti, 28 aprilie, a avut loc sedinta Biroului Permanent Judetean al Tineretului National Liberal Galati, condusa de co-presedintii: Stanga George si Trif Viorel. Discutiile din cadrul acestei intalniri au vizat, in mod special, problemele curente ale galatenilor si solutiile pe care le putem gasi, astfel incat conditiile de trai ale acestora sa fie mai bune.

Printre subiectele avute in vedere s-au numarat : problema apei reci din municipiu, transportul public local, dar si o chestiune devenita deja obisnuinta la ‪‎Galati‬, cea a termoficarii.

Probabil domnul primar Stan spera ca, odata cu venirea caldurii, oamenii vor uita de termoficare. El poate sa spere, insa noi nu stam cu mainile in san si vrem ca aceasta problema de maxima importanta pentru galateni sa fie solutionata cat mai curand, pentru a nu ajunge in viitorul anotimp rece sa inghetam de frig in apartamente. De aceea, in cadrul sedintei TNL‬ Galati, am lansat o prima dezbatere cu privire la termoficarea din muncipiu, dezbatere pe care vrem sa o transformam in una publica, la care sa participe toti cei implicati si interesati in solutionarea acestui subiect.

GALERIE FOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>