Header widget area left
Header widget area right

Revolta de parinte!

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

La inceputul acestei saptamani, multi galateni au fost pusi in fata unei experiente pe care, ca parinti, nu si-ar fi dorit sa o traiasca. La prima ora a diminetii de luni, parintii care si-au dus copii la gradinita/scoala  au descoperit ca in clase, copiii lor alaturi de colegi acestora vor trebui sa invete in niste conditii pe care niciun copil nu ar trebui sa le indure. Cei mici au fost nevoiti sa isi desfasoare orele intr-un frig napraznic. Fiecare copil avea pe el pe putin trei randuri de haine pentru a putea face fata frigului din sala de clasa.

De aceasta data nu vorbesc in calitate de politician, de reprezentant al unui partid. Acum vorbesc in calitate de parinte care a trebuit sa isi lase copilul de numai cativa ani sa faca fata unor conditii de care, ca om matur, mi-e rusine ca le oferim copiilor nostri, cei ce reprezinta viitorul nostru.

Este inadmisibil ca intr-o tara a Uniunii Europene, o tara civilizata, copiii sa fie nevoiti sa invete in frig. Cum este posibil ca niste autoritati locale sa fie atat de indiferente la frigul din salile de clasa? Ce suflet de gheata sa ai incat sa lasi copiii sa tremure de frig incercand sa invete? Acestea sunt conditiile pe care putem sa le oferim copiilor nostri?

La cine oare trebuie sa mai apelam, catre cine sa ne mai indreptam pentru a ni se raspunde, altfel decat cu suficienta si cu aroganta, referitor la situatia reala a furnizarii agentului termic in municipiul Galati? Anul trecut galatenii au suferit din cauza nesimtirii unor autoritati publice carora nu le-a pasat de oameni. Anul acesta va trebui sa suportam din nou gerul de afara? Cat despre copii nostri, iar vor ingheta la scoala?

Copil fiind, recitam in gluma o poezioara de care n-as vrea nici macar sa-mi mai aduc aminte, dar care primarului nostru pare sa-i fie extrem de draga. O sa o adaptez situatiei, promitandu-mi sa fac tot ceea ce tine de mine pentru a fi ultima data cand mai sunt nevoit sa mi-o reamintesc si sper ca cei mici sa nu trebuiasca sa o invete vreodata!

Afara-i frig, in clasa-i frig,

Deschid fereastra larg si strig

Iti multumesc PRIMAR IUBIT

Ca ne-ai calit!

Comments are closed.