Header widget area left
Header widget area right

Răspunsul Ministerului Mediului cu privire la situația operatorului de salubritate din comuna Frumușița

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

În urmă cu câteva săptămâni am fost în comuna Frumuşiţa unde am constatat o serie de disfuncționalități pe care am promis locuitorilor că le voi aduce în atenția autorităților centrale. Săptămâna aceasta am primit un răspuns din partea ministerului Mediului cu privire la situația salubrizării în comună. Dupa problemele semnalate, ministerul arată că autoritățile locale sunt cele responsabile de salubrizare. Mai mult, aceleași autorități locale sunt cele care răspund de colectarea şi transportul deșeurilor şi asigură spaţiile necesare pentru depozitarea acestora. Dintre toate aceste responsabilități, primăria din Frumuşiţa nu s-a achitat de nici măcar una.

De altfel, asa cum se arată în răspunsul ministerului, primăria din Frumuşiţa este pasibilă de amendă pentru situaţia creată. Cine plătește? Desigur că tot cetățenii. Aștept o reacție din partea Gărzii de Mediu cu privire la situația din Frumuşiţa, deoarece este autoritatea competentă care poate să ia măsuri în acest caz.

Sper ca prin demersurile pe care le fac în calitate de senator să vin în sprijinul gălățenilor, iar autoritățile să fie receptive la problemele pe care aceștia le întâmpină.

Întrebarea adresată Ministerului Mediului.

Răspunsul Ministerului Mediului.

Comments are closed.