Header widget area left
Header widget area right

PSD și Bacalbașa își acordă noi privilegii, sfidându-i pe gălățeni

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

În cel mai pur stil pesedist, consilierii județeni social-democrați alături de aliații lor din UNPR și ALDE, avându-l în frunte pe președintele Bacalbașa, au oferit noi privilegii conducerii Consiliului Județean. Mai exact, consilierii PSD s-au gândit să ofere carburant fără limită pentru mașinile utilizate de conducerea instituției. Pe scurt, Nicolae Bacalbașa și-a acordat singur carburant pentru mașină, în așa fel încât să se plimbe cât dorește pe banii instituției.

Problema cea mai mare este legată de modul ilegal în care PSD și Bacalbașa au trecut această prevedere. În primul rând, fără a explica măcar necesitatea eliminării unei bariere în privința consumului de carburant. În al doilea rând și probabil chestiunea cea mai gravă, președintele Bacalbașa (care a fost inițiatorul acestui demers) a modificat abuziv, cu incalcarea tuturor procedurilor, proiectul de hotărâre care presupunea mărirea cotei de carburant de la 150 la 300 de litri pe lună aflat pe ordinea de zi a ședinței de consiliu, cu noul proiect care acordă carburant nelimitat.
Consilierii judeteni ai PNL s-au abținut de la vot, contestând modalitatea prin care aleșii PSD își acordă privilegii fără limite. Cei din PSD nu mai au bun simț. Modul în care Nicolae Bacalbașa a acționat în această situație denotă, încă o dată, stilul de baron pe care l-a adoptat. Președintele Consiliul Județean Galați consideră că totul i se cuvine.
Alături de ceilalți consilieri județeni ai PNL nu voi trece cu vederea acest abuz pe care l-a făcut președintele CJ Galați și acoliții săi din PSD. Voi încerca prin mijloacele pe care le voi avea la îndemână să refac această situație aberantă în care ne găsim si voi solicita dlui Prefect sa nu acorde avizul de legalitate acestei hotarari avand in vedere incalcarea procedurilor prin care se modifica un proiect de hotarare.
Bacalbașa și PSD nu au înțeles nici astăzi faptul că românii s-au săturat de acest mod abuziv de a face politică. Sper că vor înțelege în cele din urmă că banul public nu este pentru a-și asigura ei confortul, ci este pentru dezvoltarea de proiecte pentru cetățeni.
Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>