Header widget area left
Header widget area right

PSD și ALDE au dovedit că nu le pasă de gălățeni încă dinainte de a prelua guvernarea

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

„Îndrăznește să crezi” și „Redăm România Românilor” nu au fost altceva decât banale sloganuri electorale. Acest lucru se confirmă pe zi ce trece. PSD și ALDE au promis locuri de muncă, au promis bunăstare, dar înainte să ajungă la guvernare, șefii celor două partide au blocat un proiect care ar fi putut aduce beneficii județului Galați și implicit gălățenilor.

Călin Popescu-Tăriceanu, în alianţă cu PSD, a decis să blocheze construirea celor 4 corvete pe care MApN le-a comandat la şantierul Naval Damen de la Galaţi. Cele 4 corvete fac parte dintr-un plan de dotare a Armatei Române, conform angajamentelor luate în faţa NATO.

Explicația a fost halucinantă din partea Președintelui Senatului. Călin Popescu-Tăriceanu a declarat după şedinţa în care a blocat proiectul că şantierul naval de la Galaţi are capital olandez, nu românesc, şi nu înţelege de ce corvetele nu sunt făcute de români.

Mi se pare scandaloasă și absolut ridicolă această argumentație. Dacă pentru domnul Tăriceanu distanța față de Galați este destul de mare, îi spun eu că pe şantierul de la Galaţi lucrează români, iar în România nu există un constructor de nave cu capital autohton.

În calitate de senator de Galați, voi solicita din partea Ministerului Apărării un răspuns cu privire la situația celor 4 corvete. De asemenea, prin instrumentele pe care le am la îndemână ca parlamentar, voi depune tot efortul pentru a promova interesul județului nostru. Nu e normal ca un proiect benefic pentru Galați să fie blocat doar din considerente politice și cu non-argumente.

Mai multe informații despre isprava PSD – ALDE: http://www.antidotul.ro/325715/dragnea-si-tariceanu-le-au-tras-galatenilor-corveta-de-sub-picioare.html

Comments are closed.