Header widget area left
Header widget area right

Propunerea de prim-ministru – continuarea circului politic de către PSD

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Aşa cum se prezintă lucrurile în momentul de faţă, PSD este în derivă. Evaluarea lui Liviu Dragnea s-a transformat într-o armă împotriva sa şi a celor din conducerea partidului. Cum este posibil ca un ministru care nu a trecut evaluarea Dragnea – Vâlcov să fie numit prim-ministru? Oare nu competenţa trebuia să primeze într-o asemenea funcţie? Pe Sorin Grindeanu l-au înlocuit pe motiv că nu a performat, generând instabilitate în România. Logic ar fi fost ca, după ce dai jos un prim-ministru slab, să pui în funcţie un prim-ministru care să exceleze în plan profesional.

Al doilea aspect ţine de programul de guvernare cu care se tot laudă Dragnea şi PSD. Mă întreb, cum poate un ministru care nu a realizat nicio măsură din programul de guvernare pe economie să conducă un Guvern? Aceasta denotă lipsa de alternative a social-democraţilor şi inexistenţa resurselor umane competente din rândul lor. În rest, programul PSD-ului ne demonstrează încă o dată că este doar de faţadă, nu are fundament şi nu este realist, aspecte confirmate în primele luni de guvernare dezastruoasă a coaliţiei PSD – ALDE.

Cum de s-a ajuns la Mihai Tudose pentru funcţia de prim-ministru? Din punctul meu de vedere, oamenii capabili din PSD au învăţat din experienţa lui Sorin Grindeanu şi preferă să stea pe tuşă pentru a nu fi umiliţi şi executaţi public de Liviu Dragnea.

Comments are closed.