Header widget area left
Header widget area right

Presedintele TNL Galati va coordona relatia cu Tineretul Liberal Democrat din Moldova

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Comunicat de presa (28 ianuarie 2015)

In data de 23 ianuarie a.c. a avut loc la Iasi intrunirea Biroului Permanent National al Tineretului National Liberal (TNL). La intalnire au participat, alaturi de reprezentantii organizatiilor judetene ale TNL, presedintele PNL, Alina Gorghiu si vicepresedintele PNL, Cristian Adomnitei. In cadrul acestei sedinte s-a stabilit strategia organizatiei pentru perioada urmatoare, anuntandu-se demararea unor proiecte de interes national.

Judetul Galati a fost reprezentat la Biroul Permanent National de catre presedintele TNL, George Stanga. Cu aceasta ocazie, presedintele TNL Galati a fost desemnat sa coordoneze comisia de relatie cu Tineretul Liberal Democrat din Moldova (TLDM). Totodata, George Stanga a fost ales de catre reprezentantii de la nivel national ai TNL sa ocupe pozitia de presedinte TNL Rural.

Presedintele TNL Galati a afirmat ca este o onoare nominalizarea sa in doua functii importante din cadrul organizatiei de tineret. George Stanga apreciaza ca „in perioada urmatoare relatia dintre partidele din Romania si cele din Republica Moldova trebuie sa se consolideze, fiind o datorie a romanilor sa ii ajute pe cetatenii moldoveni in parcursul lor european. Sper sa avem o colaborare cat mai constructiva cu reprezentantii TLDM, una care sa se concretizeze in cat mai multe proiecte comune”.

Totodata, presedintele TNL a subliniat ca functia de presedinte al TNL Rural este o provocare pentru cariera sa politica. George Stanga a precizat ca are cunostinta de problemele cu care se confrunta comunitatile locale din mediul rural, prin prisma functiei de consilier in cadrul Consiliului Judetean Galati. Liderul tinerilor liberali galateni considera ca este important ca PNL sa isi consolideze organizatiile de tineret din mediul rural si sa propuna proiecte prin intermediul carora sa vina in sprijinul acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>