Header widget area left
Header widget area right

Președinte PNL Galați, George Stângă: Circul politic ridicat la politică de stat de PSD

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

“Ar trebui să ne mire faptul că PSD, la dorinţa liderului suprem Dragnea, şi-a retras sprijinul faţă de propriul guvern?

Ar trebui să ne mai mire că şeful suprem al PSD, Liviu Dragnea, a minţit cu privire la evaluarea miniştrilor, doar pentru a-şi da jos propriul guvern care nu îl mai ascultă?

Nu. Aceste lucruri nu ar trebui să reprezinte o surpriză pentru nimeni. PSD este ghidat în acest moment doar de dorinţele şi interesele unei singure persoane, liderul său absolut, Liviu Dragnea.

Premierul Grindeanu, într-un act de dizidenţă faţă de conducerea PSD, a recunoscut ceea ce noi, cei din PNL, am spus încă din momentul în care Dragnea a ajuns preşedinte al PSD: vrea toată puterea în stat pentru a transforma România într-un Teleorman mai mare. Numai că socoteala acestuia nu se potriveşte mereu cu realitatea politică, România fiind un stat de drept în care principiul separaţiei puterilor în stat este respectat.

Retragerea sprijinului faţă de guvernul PSD tocmai de către PSD şi ALDE arată disperarea lui Dragnea care nu poate manevra guvernul şi fondurile guvernamentale aşa cum doreşte.

Pentru propriul interes, pentru propriile orgolii şi ambiţii, dar mai ales pentru a deţine întreaga putere, Dragnea a ales să arunce România în haos. Împreună cu Tăriceanu, ce acţionează strict la comanda sa, au creat o criză guvernamentală din nimic, mânaţi doar de dorinţa de putere.

Săptămâna trecută, graţie preşedintelui Iohannis, cu ocazia vizitei sale la Casă Albă, România era lăudată. Azi, prin gestul necugetat al lui Dragnea, România ajunge o oază de instabilitate.

Am încredere că preşedintele Iohannis, din nou, va readuce lucrurile pe făgaşul normal şi va pune interesele românilor şi ale ţării mai presus de orice. Preşedintele trebuie să îndrepte azi ce au stricat pesediştii şi aliaţii lor ieri.

Ca membru al PNL nu pot decât să constat ridicolul situaţiei şi să cer liderilor coaliţiei de guvernământ să acţioneze în interesul cetăţenilor. Aţi fost votaţi, aveţi majoritate, atunci guvernaţi, nu vă bateţi joc de ţară.”

Comments are closed.