Header widget area left
Header widget area right

Prefectul Otrocol poate să îndrepte o anomalie administrativă marca Nicolae Bacalbașa!

Stanga George
0 comentarii
Uncategorized

O anomalie a administratiei judetene ar putea fi indreptata printr-o decizie a Prefecturii Galati. Sub presiunea pe care am exercitat-o la finele lunii decembrie, prefectul Dorin Otrocol pare sa fi inteles un lucru evident – acela ca avem de a face cu o hotarare ilegala a Consiliului Judetului, o hotarare prin care Bacalbasa si sleahta lui pesedista incercau sa isi mai acorde o serie de beneficii, de data aceasta privind consumul de carburant.

Sper ca Dorin Otrocol sa urmareasca interesele judetului Galati si ale cetatenilor, si sa nu actioneze in functie de interesele obscure ale PSD si Bacalbasa.

Personal voi continua sa monitorizez cu atentie tot ceea ce se intampla in Consiliul Judetului Galati si voi semnala de fiecare data cand interesele galatenilor sunt afectate de dorintele personale ale celor din conducerea institutiilor. Imi doresc ca si ceilalti colegi din Consiliul Judetului Galati, dar si din administratia publica, sa inteleaga faptul ca deciziile pe care le luam trebuie sa ii vizeze pe galateni.

Alaturi de colegii mei din PNL vom reprezenta o opozitie puternica fata de domnia pe care Nicolae Bacalbasa si PSD au instaurat-o in Consiliul Judetului. PNL va fi o voce critica la adresa administratiei pesedisto – uneperiste a lui Bacalbasa si Stan.

sesizare prefect galati

Tags: , , , ,

Comments are closed.