Header widget area left
Header widget area right

Postul de consilier local, o responsabilitate față de gălățeni

Stanga George
0 comentarii
Uncategorized

Ieri am preluat în mod oficial mandatul de consilier local. Pentru mine este o onoare să fac parte din Consiliul Local al oraşului în care am crescut, m-am dezvoltat educaţional şi profesional şi în care doresc să îmi cresc copiii. Sunt încrezător că, împreună cu colegii liberali din CL, vom face lucruri importante pentru comunitatea locală.

Funcţia de consilier local reprezintă o responsabilitate pe care mi-o asum în faţa gălăţenilor, motiv pentru care voi depune toate eforturile, resursele şi priceperea mea pentru dezvoltarea oraşului şi, implicit pentru binele concetăţenilor mei. Voi fi un observator atent al tuturor proiectelor care se vor afla pe masa consiliului şi voi urmări mereu ca acestea să vină în interesul cetăţenilor. De asemenea, în perioada următoare îmi doresc să demarez o serie de proiecte pe care Consiliul Local să le adopte, astfel încât viaţa gălăţenilor să fie mai bună.

Începând de acum, vă voi ţine la curent prin intermediul mediului on-line cu informaţii care ţin de activitatea mea în Consiliul Local şi care sunt de interes pentru gălăţeni.

IMG-20160613-WA0003

Comments are closed.