Header widget area left
Header widget area right

PNL Galati – 140 de ani de liberalism in Romania

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Vineri seara am luat parte la un eveniment devenit o traditie pentru liberalii galateni. Alaturi de peste 400 de persoane, membri si simpatizanti ai PNL, dar si ai marelui om politic I.C. Bratianu, ne-am deplasat la statuia marelui liberal de pe faleza superioara a Dunarii.

La statuia lui I.C. Bratianu participantii la manifestarea organizata de PNL au depus flori, omagiind astfel rolul esential pe care l-a avut in dezvoltarea si modernizarea statului roman. A fost un moment emotionant pentru toata lumea, intrucat actiunea de vineri se inscrie in saptamana liberala care marcheaza implinirea a 140 de ani de la infiintarea Partidului Naţional Liberal.

Astazi, Partidul National Liberal este o forta politica a Romaniei, un partid puternic, iar responsabilitatea noastra este sa ne ridicam la asteptarile pe care cetatenii le au de la noi.

La aniversarea celor 140 de ani de la infiintare, PNL se poate mandri ca a dat Romaniei primul sau presedinte liberal.

La multi ani PNL!

*GALERIE FOTO*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>