Header widget area left
Header widget area right

PNL – 140 de ani de viziune, onoare şi patriotism

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

La mulți ani PNL!

Zilele acestea se împlinesc 140 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal. „Săptămâna liberală”, cum a fost ea denumită, reprezintă un moment important pentru toți membrii PNL din România, care ne aduce aminte de istoria, de tradiția și de realizările mărețe ale înaintașilor noștri.

PNL a contribuit la toate momentele politice importante ale statului român pe parcursul dezvoltării și modernizării sale, de la Marea Unire de la 1918 până la aderarea la Uniunea Europeană.

Astăzi, Partidul Naţional Liberal este o forță politică a României, un partid puternic, iar responsabilitatea noastră este să ne ridicăm la așteptările pe care cetățenii le au de la noi.

Partidul Naţional Liberal este o formațiune respectată pentru tradiţia sa istorică, pentru rolul pe care l-a avut în construirea României, deoarece destinul PNL este legat de evoluția statului român.

La aniversarea celor 140 de ani de la înființare, PNL se poate mândri că a dat României primul său președinte liberal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>