Header widget area left
Header widget area right

O nouă pagină a epopeii promisiunilor ratate ale lui Marius Stan – reabilitarea blocurilor

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

În Galați, iarna va fi ca vara” – așa suna punctul 4 din programul pentru Galați al lui Marius Stan.
Ce însemna acest punct 4: „Să reabilităm termic, până la 1 ianuarie 2015, cu fonduri europene şi fără costuri pentru proprietari, 50.000 de apartamente în municipiul Galaţi. Începem la 1 iulie 2012, pentru că reabilitarea termică reprezintă o investiţie economică pe timp de criză, de care trebuie să beneficieze toţi gălăţenii care deţin un apartament de bloc”.

Ne aflăm în noiembrie 2015. Şi ce descoperim?
1) Nu avem 50.000 de apartamente reabilitate termic cu fonduri europene.
2) Gălățenii ar putea fi obligați să plătească reabilitarea din banii lor.
După un mandat marcat de trădări și de nerespectarea programului cu care a fost ales, primarul Stan le dă o nouă lovitură gălățenilor (asta dacă mai era nevoie). Primăria municipiului Galaţi vrea să-i oblige pe gălăţeni să reabiliteze faţadele blocurilor sau caselor în care locuiesc, dar nu oricum, ci pe propria cheltuială.
Se pare că sezonul de iarnă este preferatul lui Marius Stan pentru a le da cele mai proaste vești gălățenilor. Anul trecut nu aveam căldură în apartamente, iar anul acesta aflăm că urmează să fim obligați să ne reabilităm blocurile și că va trebui să o facem pe banii noștri.
Eu zic că e de ajuns! Marius Stan și administrația pe care o patronează ar trebui să se preocupe și de cetățeni, nu doar să îi încarce pe aceștia cu tot felul de obligații.
Vreau sa cred ca aceasta este ultima iarnă în care gălățenii primesc vești proaste și că de la anul lucrurile vor sta mai bine.
Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>