Header widget area left
Header widget area right

O nouă măsură fantasmagorică, marca Marius Stan

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Galaţiul a ajuns, din cauza indiferenței municipalității, principalul subiect de ironii al celorlalte municipii reşedinţă de judeţ din România

Trăim nişte vremuri ciudate noi, gălăţenii; mai exact, ne aflăm parcă în alt film, faţă de întreaga Românie. Situaţia inedită, dar în acelaşi timp penibilă şi ruşinoasă, de a nu avea apă caldă şi căldură, ne face să ne comparăm cu oraşe din țări din lumea a treia. Mai lipseşte doar să ne pună primarul Stan raţie la apă şi ne putem declara norocoși că ne comparăm cu vreo aşezare tribală din deşertul african.

Dar primarul Stan şi cei care fac strategia municipalităţii nu s-au oprit aici. Vor să îi umilească pe gălăţeni şi mai mult, dar în acelaşi timp să îi şi jignească prin cea mai nouă născocire. Trăim într-un oraş care nu are apă caldă şi căldură în sistem centralizat, dar care, din bunăvoinţa primarului nostru va avea ceea ce nu are nici măcar Parisul – trotuare încălzite. Văd că domnul primar vrea să transforme iarna în vară prin noua sa inițiativă, iar prin căldura trotuarelor să nu mai fie nevoie să soluționeze problema căldurii în regim centralizat. Ingenioasă găselniță!

Aşadar, totul este lapte și miere în municipiu, toate problemele gălăţenilor s-au rezolvat, au mai rămas doar trotuarele de încălzit. Nu ştiu, sincer, în ce lume trăiesc cei din primărie, dar tind să cred tot mai mult că pe altă planetă! Este revoltător ca tu, primar al Galaţiului, aproape de finalul mandatului şi în situaţia existentă în oraşul nostru, să propui o asemenea nebunie. După ce ne-a lăsat fără căldură în mijlocul iernii, după ce ne-a lăsat fără apă caldă, Marius Stan arată pe mai departe că nu dă doi bani pe gălăţeni.

În final, doar atât vă spun, domnule Stan: Ruşine!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>