Header widget area left
Header widget area right

Mitingul PSD este pentru apărarea celui mai corupt politician din România – Liviu Dragnea!

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Mitingul pe care PSD îl va organiza în București reprezintă o reeditare a manifestațiilor publice pe care pesediștii le organizau în trecut pentru susținerea tătucului suprem. Au fost astfel de mitinguri făcute în perioada lui Ion Iliescu, a lui Adrian Năstase, chiar și în perioada lui Ponta. Mă așteptam ca, în 2018, PSD să renunțe la manifestații de stradă impuse cu forța membrilor și simpatizanților.
Câteva aspecte aș vrea să punctez, legate de toată dezbaterea din ultimele zile.
1) PSD duce cu arcanul oamenii la București. Cu toții știm cum acționează cei din PSD atunci când organizează mitinguri. Aceștia se bazează pe primarii pe care îi au în județe, pe puterea acestora asupra oamenilor care sunt asistați sociali și care sunt amenințați că dacă nu ies la miting nu vor mai primi bani. Vă garantez că sunt mulți oameni dintre cei care vor participa care nu își vor dori să fie în Piața Victoriei. Mulți sunt oameni săraci, târâți forțat la București de liderii lor locali.
2) Mitingul PSD este unul simbolic pentru puterea autoritară a lui Liviu Dragnea. Manifestația de sâmbătă este o exprimare a unui lider dornic să își arate public puterea pe care o are. Asemenea dictatorilor, Dragnea își forțează oamenii să iasă în stradă doar pentru a-i face pe plac.
3) Nu e un miting împotriva abuzurilor, ci e un miting al celor care vor să acapareze justiția, întreaga putere în statul român, împotriva acelor instituții care nu le-au căzut pradă.
4) Costurile pentru acest miting de cine vor fi suportate? Va exista și o inventariere economică a sumelor cheltuite de PSD? Câți bani și de unde îi scot cei din PSD pentru a duce în Capitală zeci de mii de oameni?
Demonstrația de sâmbătă este exprimarea regimului dictatorial pe care Dragnea l-a impus în PSD. Sper ca demonstrația de sâmbătă să fie ultima de acest fel din România, dacă vrem să ne desprindem cu totul de trecut. Mitingurile pe stadioane, mitingurile cu oameni aduși cu forța în capitală, pentru a arăta puterea liderului suprem, sunt din altă epocă.

Comments are closed.