Header widget area left
Header widget area right

Mai are cineva încredere în PSD?

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Trei guverne, două crize politice, un an de guvernare. Bilanțul PSD din ianuarie 2017 până în ianuarie 2018. Perspectivele? Îngrijorătoare.

În urmă cu numai câteva săptămâni primeam asigurări din partea ministrului Muncii, a fostului premier Tudose, a tuturor pesediștilor că din 2018, după măsurile fiscale, nu vor scădea salariile românilor.

Timp de câteva luni bune PNL, alături de patronate, sindicate, mediu privat, toată lumea spunea că prin mutarea contribuțiilor vor avea loc scăderi de salarii. PSD ce a făcut? A pus ochelarii de cal și s-a făcut că nu vede toate aceste lucruri.

Luna februarie 2018, același ministru al Muncii: 3% dintre bugetari vor avea salarii scăzute. Cum s-a ajuns la această cifră, în condițiile în care în urmă cu doar o lună se spunea că nu vor scădea salariile?

Tot luna februarie 2018: profesorii şi grefierii pregătesc terenul pentru grevă, reclamând că au fost păcăliţi cu salariile promise.

Toate aceste lucruri nu fac decât să confirme marea minciună pesedistă. PSD și-a bătut joc de români promițându-le salarii majorate, dar totul a fost doar praf în ochii acestora. În realitate, multe salarii vor scădea.

Este o batjocură la adresa românilor, la adresa companiilor, a firmelor, a tuturor celor care sunt corecți în relația cu statul.

Într-un an de zile, PSD a reușit să se remarce prin abandonarea a tot ceea ce a promis în campanie. Toate promisiunile electorale, toate asigurările că România va fi stabilă s-au dovedit a fi minciuni.

Se pune întrebarea: mai au legitimitatea să conducă România? În mod normal, ar trebui ca toți cei care i-au mințit pe români și le-au vândut iluzii să plece acasă. Vom vedea asta? Cu siguranță nu.

Oricum, astăzi se confirmă ceea ce spuneam, și anume că toate măsurile fiscale haotice ale Guvernului PSD – ALDE se răsfrâng în mod negativ asupra românilor.

PNL va continua să lupte pentru apărarea intereselor românilor, să se lupte cu abuzurile pe care cei din PSD – ALDE le fac. Este greu, însă românii trebuie să știe că există cineva care se luptă pentru ei.

Comments are closed.