Header widget area left
Header widget area right

Lipsă de responsabilitate a celor din PSD! Moneda națională în cadere liberă!

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Un an de guvernare PSD a fost suficient ca în România să se instaureze HAOS. Ce e și mai trist este că haosul continuă şi se amplifică!
Astăzi, moneda natională și-a continuat picajul și ajunge la un nou minim istoric față de euro, din cauza tensiunilor politice.Banca Naţională a României anunţă că euro a ajuns la 4,6656 de lei, în creştere cu 0,09% faţă de ultima şedinţă a săptămânii trecute.
Și dolarul a crescut cu 0,20%, ajungând la 3,8059 lei/unitate.

DE CE CREȘTE EURO?
PSD și-a construit politica guvernamentală pe minciuni, pe proiecte nesustenabile și pe mesaje populiste fără acoperire. Astfel, astăzi avem de a face cu o creștere a monedei euro care dă fiori reci, mai ales celor cu credite în bănci.

Este firească o instabilitate fiscală în România, când doar în ultimul an, Guvernul PSD a anunțat peste 200 de schimbări de ordin fiscal (ex. transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, declarația 600, etc.). Investitorii sunt descurajați să-și facă un plan de afaceri într-o țară în care peste noapte se schimbă regulile în contabilitatea businessurilor.

Deficitul comercial este o problemă pe care PSD nu o ia în calcul si care devine tot mai acută și mai periculoasă pentru români. Euro va continua sa crească dacă în România se va importa la fel ca şi până acum, cu 1 mld/euro/lună mai mult decât se exportă!!!

PSD anunță că majorează salariile, asta după ce, ATENȚIE, au crescut prețurile la combustibili, energie şi gaze. În acest sens, iată și inflația încurajată de Partidul Social Democrat.

Într-o ţară în care prim-miniştrii sunt schimbaţi peste noapte după bunul plac al unui preşedinte de partid, inevitabil INSTABILITATEA POLITICĂ creată duce la deprecierea monedei naţionale şi, implicit, la scăderea nivelului de trai al românilor.

Comments are closed.