Header widget area left
Header widget area right

Judetul Galati nu se poate dezvolta in lipsa unor proiecte reale

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

La finalul saptamanii trecute am participat la evenimentul de finalizare a proiectului “Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia”, implementat de catre un consortiu compus din 4 parteneri nationali si un partener transnational, consortiu coordonat de catre Fundatia Romtens in calitate de beneficiar al proiectului.

A fost o onoare pentru mine sa particip la actiunile care au avut loc in cadrul proiectului si tin sa le multumesc celor de la Romtens pentru aceasta colaborare.
Pe parcursul desfasurarii acestui proiect, am participat alaturi de o echipa extraordinara, care s-a implicat in mod exemplar in implementarea proiectului. In cele 20 luni de proiect s-a reusit  organizarea a 2 targuri de sanatate, o caravana locala SSM – beneficiare fiind 4 societati insumand 110 angajati si alte 20 de persoane ce detin certificatul de producator. De asemenea, au fost sustinute 3 cursuri de formare profesionala in cadrul carora au participat 60 de beneficieari. 
Activitatile din cadrul proiectului au fost dedicate mai multor categorii de persoane, printre care se numara manageri, angajati, someri, persoane aflate in cautarea unui loc de munca, persoane inactive, persoane ocupate in agricultura de subzistenta, dar si populatia in ansamblul ei.
Sunt incantat ca in judetul nostru se dezvolta astfel de proiecte si ca exista oameni, precum cei de la Romtens, care se implica pentru a contribui la dezvoltarea societatii. Pentru mine a fost o experienta minunata din care am invatat ca implicandu-ne in viata comunitatii noastre putem sa schimbam lucrurile. Astfel de proiecte pot aduce un aport fundamental la progresul nostru.
Consider ca aceste actiuni merita continuate si tocmai de aceea i-am asigurat si pe cei de la Romtens ca vor avea in mine un partener in demersurile pe care le vor initia pentru binele comunitatii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>