Header widget area left
Header widget area right

INTREBARI, INTERPELARI, DECLARATII POLITICE

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Cele peste 30 de intrebari si interpelari au facut referire, in special, la problemele cu care se confrunta judetul Galati. Sper ca, datorita acestora, am reusit atat sa rezolv, cat si sa aduc in atentia Guvernului mai multe probleme ale judetului.

Printre subiectele avute in vedere in cadrul intrebarilor si interpelarilor s-au numarat: problemele mediului de afaceri din Romania, sustinerea agricultorilor afectati de viscolul din aprilie, situatia alunecarilor de teren din satul Izvoarele (Galati), inadvertentele din sistemul de servicii publice comunitare organizate in subordinea autoritatilor publice locale, dezvoltarea retelei de apa-canal in comunele din Galati, combaterea epidemiei de rujeola si criza vaccinurilor, situatia societatii Electrocentrale S.A. Galati si a sistemului de termoficare din municipiul Galati, masuratorile prin teledetectie realizate de APIA, furnizarea inechitabila a alocatiei de plasament pentru copiii aflati in sistemul de protectie al Statului.

In declaratiile politice pe care le-am sustinut de la tribuna Senatului Romaniei, mi-am exprimat in mod constant opinia cu privire la subiecte importante pentru Romania, dar si pentru judetul Galati.

In acelasi timp, am luat atitudine si am atras atentia in legatura cu situatiile existente in domenii esentiale de functionare ale statului. De asemenea, am incercat de fiecare data sa trag un semnal de alarma asupra unor probleme stringente sau de reparatie morala.

Comments are closed.