Header widget area left
Header widget area right

Imoralitatea lui Gabriel Oprea din spatele sintagmei obsedante a interesului national

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Imediat dupa accidentul in care un politist, din coloana oficiala a vicepremierului Oprea, si-a pierdut viata am asteptat o pozitie oficiala din partea celor implicati in acest eveniment. Dar prim-ministrul Victor Ponta evita raspunsurile la intrebarile jurnalistilor, iar Gabriel Oprea nu a aparut cu vreo declaratie.

Mi s-ar fi parut un lucru normal, care proba moralitatea cu care se lauda domnul vicepremier, prezentarea demisiei. Daca, in acest sens, moartea unui om nu a fost suficienta, poate cetatenii care au participat la miting, si au cerut motivat acest lucru, ar fi trebuit sa constituie un impuls.
Dar, in loc sa lase liber fotoliul de vicepremier si cel de ministrul al Afacerilor Interne, un lucru demn, care garanta o ancheta normala, pe principiul “nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase”, Gabriel Oprea a dovedit, inca o data, ca nu interesul national, obsedanta sintagma pe care o repeta si cand nu este cazul, este prioritar pentru domnia sa, ci interesul personal. Demisia, insa, nu cred ca a fost nicio clipa intre optiunile liderului UNPR. Nu-i suficient sa spuna ca se deplasa in intens reamintitul “interes national” si ca deplange moartea politistului Bogdan Gigina. Asteptam o reactie demna de un vicepremier, prin care sa sustina o ancheta obiectiva.
Cam multe asteptari de la un om care a dat dovada de multa demagogie si cinism. Vorbeste de interesul romanilor, dar nu face nimic pentru a sustine aflarea adevarului. Complicitatea ipocrita dintre premier si vicepremier, de a nu face declaratii, de a nu clarifica detaliile cu privire la producerea accidentului este rezultatul binomului problematic Ponta-Oprea care conduce Romania.
Scurta declaratie de astazi, la presiunea cetatenilor, a presedintelui Iohannis si a liderilor PNL, nu a lamurit decat caracterul imoral, care-l defineste in ultima perioada pe vicepremierul Oprea.

Comments are closed.