Header widget area left
Header widget area right

Ia cinematograful de unde nu-i!

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Galațiul pare a fi considerat de unii politicieni drept orașul epopeilor. Timp de peste 20 de ani ni s-a tot vândut în campaniile electorale povestea podului peste Dunăre. De un an de zile subiectul s-a schimbat, probabil săturându-se și cei din PSD și cei care s-au perindat pe la putere în Galați de aceeași poveste. De aproape un an se vorbește despre un cinematograf în Galați. Acest subiect s-a regăsit și în discursul fostului edil Marius Stan, dar și printre promisiunile actualului primar Ionuț Pucheanu.
De anul trecut ni s-a tot spus că „luna viitoare” se va începe amenajarea unui cinematograf. Suntem în ianuarie 2017 și nici până acum nu s-a dat inițiat vreun proiect care să vizeze un cinematograf. Ce face primarul? Nimic. Probabil doar o să ne spună din nou că de luna viitoare va începe amenajarea cinematografului.
Până una alta, gălățenii își pot petrece timpul liber la cinematograful din Brăila, locație unde chiar s-a realizat un asemenea obiectiv. Aș dori ca primarul și cei din jurul său să nu mai vândă gogoși gălățenilor și să îi amăgească prin tot felul de informații false. Înainte să anunțe vreo construcție sau investiție, primarul ar face bine să se consulte și cu investitorii, pentru că altfel se ajunge iar în situații penibile precum cea cu cinematograful.

Mai multe informații: http://www.antidotul.ro/325727/nu-se-mai-face-cinema-la-shopping-city-galati-in-2017.html

Comments are closed.