Header widget area left
Header widget area right

Guvernul Ponta experimentează măsuri fiscale pe spatele românilor

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Guvernul Ponta experimentează măsuri fiscale pe spatele românilor pentru ca apoi să realizeze că nu sunt oportune și nu pot fi implementate. Este o jignire adusă românilor acest mod heirupist al premierului de a face strategia fiscală a României. Victor Ponta și ministrul său dansator de la Finanțe, Eugen Teodorovici, după ce au anunțat ca un adevărat succes impozitarea bacșișului, acum își dau seama că, de fapt, au făcut o mare prostie.


Evaziunea fiscală pe care o caută Guvernul Ponta cu lupa, dar nu o prea găsește, nu se află în buzunarele frizerului sau ale chelnerului sau ale băiatului care aduce pizza. După haosul creat de 1 Mai prin intermediul controalelor ANAF de pe litoral, după ce s-au închis localuri pentru 2 lei nejustificați, guvernanții voiau să le dea lovitura de grație celor care lucrează în restaurante, baruri sau alte locații.


Este dezastruos modul în care ministrul de finanțe și premierul au folosit Codul Fiscal ca pe un instrument politic de amortizare a unui șoc de imagine al PSD. Este groaznică viziunea fiscală a PSD pentru România. Cum mai pot avea încredere românii în modificarea Codului Fiscal, atunci când ministrul de finanțe adoptă măsuri fiscale după ureche, pentru ca mai apoi să le anuleze?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>