Header widget area left
Header widget area right

Disprețul arătat de PSD-ALDE în primul an de guvernare națională și administraţie județeană trebuie să fie combătut prin măsuri concise

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Azi am continuat întâlnirile zonale cu aleșii locali ai PNL din județul Galați. Le mulțumesc colegilor pentru participarea la întâlnirea din comuna Liești, unde am discutat despre proiectele PNL pentru comunitățile locale. La întâlnire au fost prezenţi consilierii locali liberali din comunele Fundeni, Lieşti, Nămoloasa, Grivița, Iveşti, Umbrăreşti şi Barcea, ocazie cu care am căutat soluţii la problemele pe care locuitorii din aceste localităţi le au. Mă bucură implicarea de care dau dovadă colegii mei liberali, aleși de către cetățeni să îi reprezinte, şi interesul exprimat de aceștia pentru soluţionarea problemelor din comunităţile din care fac parte. Într-o perioadă în care administraţia PSD îi ignoră pe cetățeni, este responsabilitatea Partidului Naţional Liberal să vină cu soluții la problemele acestora și trebuie să dăm dovadă de seriozitate în demersurile pe care dorim să le întreprindem.

Întâlnirile din mijlocul localităţilor gălăţene ne oferă posibilitatea de a face o radiografie a problemelor pe care cetăţenii le întâmpină, astfel încât să putem veni în sprijinul lor cu proiecte viabile și utile. Disprețul arătat de PSD-ALDE în primul an de guvernare națională și administraţie județeană trebuie să fie combătut prin măsuri concise și proiecte care să răspundă nevoilor oamenilor. Acest lucru îl va face PNL la Galați în perioada următoare, la nivel de consilii locale, Consiliu Județean sau Parlament. Căutăm să identificăm acele măsuri de care oamenii au nevoie pentru îmbunătăţirea nivelului lor de trai.

Comments are closed.