Header widget area left
Header widget area right

Dilema lui Marius Stan: mai stă sau dă bir cu fugiții?

Stanga George
0 comentarii
Uncategorized

Am aflat și eu, ca toți românii de altfel, despre solicitarea DNA cu privire la încuviințarea de către Senat a urmăririi penale a președintelui UNPR, Gabriel Oprea. Nu aș vrea să comentez această problemă pe care domnul Oprea o are – ea va fi tranșată în Parlament și mai apoi în justiție. Însă aș vrea să atrag atenția asupra unui alt aspect, sau mai bine spus, asupra unui personaj foarte alunecos în funcție de interese – primarul Galațiului, Marius Stan.

Aș face o mică trecere în revistă a parcursului politic al lui Marius Stan. În toamna lui 2014 a trecut în baza celebrei OUG 55 la partidul interesului național – UNPR – pentru a-și atinge propriul interes personal, acela de a rămâne aproape de guvernare și cu acces (așa ar fi trebuit) la fondurile guvernamentale. Gălățenii nu au simțit deloc această menținere a lui Stan în barca puterii pesediste, ci au resimțit nepăsarea acestuia.

Acum, revenind în prezent, Marius Stan se află într-o cumpănă. Ce va alege alunecosul primar al Galațiului să facă după ce șeful său de partid a intrat în atenția DNA, iar perspectivele UNPR sunt sumbre? Va mai rămâne la partidul interesului național sau își va lua tălpășița și va căuta adăpost în altă parte?

Voi ce părere aveți? Va rămâne primarul Galațiului alături de UNPR până când corabia se scufundă sau își va căuta colac de salvare?

Comments are closed.