Header widget area left
Header widget area right

Fiindcă am avut întotdeauna credința că bunăstarea unei comunități depinde de fiecare membru al ei în parte, am căutat mereu să mă implic în proiecte care să permită locuitorilor județului Galați să aibă șansa la un trai decent. De aceea, în calitățile mele de consilier județean şi de consilier local, dar și de președinte al Tineretului Național Liberal din Galați, am întreprins acțiuni care să pună accentul pe interesele cetățenilor.

De aceea, în calitățile mele de consilier județean şi consilier local, dar și de președinte al Tineretului Național Liberal din Galați, am întreprins acțiuni care să pună accentul pe interesele cetățenilor.

Răbdarea și tenacitatea m-au determinat să nu mă mulțumesc până când nu am obținut un rezultat în favoarea acestora și, indiferent de cât de dificil a fost drumul, am avut satisfacția că am contribuit la schimbare.

Am convingerea că numai prin implicare putem reuși să găsim soluții pentru problemele cu care ne confruntăm, astfel încât să construim, împreună, un viitor mai bun pentru gălățeni. Din decembrie 2016 sunt senator de Galați din partea PNL, iar în noua funcție voi continua să slujesc interesele gălățenilor. Am oportunitatea de a-i reprezenta pe gălățeni în Parlament, iar încrederea acestora vreau să o onorez prin activitatea şi proiectele depuse.