Header widget area left
Header widget area right

Colegiului Director National al Tineretului National ‪Libera

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Sambata, 23 mai, a avut loc la Pitesti‬ o sedinta speciala a noului TNL, la care am participat din postura de prim-vicepresedinte al organizatiei si, in cadrul careia, a fost marcata o noua etapa in parcursul politic al tinerilor liberali.La prima sedinta a Colegiului Director National al Tineretului National Liberal‬, dupa o activitate indelungata si eficienta in fruntea organizatiei, presedintele Florin Alexe‬, a predat stafeta conducerii.

Totodata, a fost un moment aparte la aceasta sedinta, deoarece am semnat protocolul de colaborare la nivel de tineret cu Tineretul Liberal Democrat din Moldova‬ (TLDM‬), ceea ce semnifica un pas important inainte in consolidarea relatiei cu reprezentantii tinerilor de peste Prut.

O alta tema foarte importanta a Colegiului Director al TNL‬ a fost proiectul “Suntem romani‬, citim romaneste”, o initiativa prin care tinerii liberali sustin promovarea culturii si literaturii romanesti in comunitatile de romani din strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>