Header widget area left
Header widget area right

Cine se aseamănă se adună

Stanga George
0 comentarii
Uncategorized

Pesediștii se acoperă între ei pe banii gălățenilor. Prefectul obedient Dorin Otrocol își arată încă o dată lipsa de respect față de gălățeni.

Bacalbașa și reprezentanții PSD-ului tratează județul Galați ca pe propria lor feudă, luând decizii după cum îi taie mintea, urmărind doar binele lor personal. Nepăsarea reprezentanților PSD din conducerea instituțiilor  județului Galați, dar și indiferenta cu care tratează oamenii simpli și pe ceilalți reprezentanți ai partidelor politice, au devenit un fel de marcă proprie a social-democraților la Galați.

În ședința Consiliului Județului Galați, la care a asistat și prefectul Dorin Otrocol, am simțit încă o dată disprețul pe care PSD îl are față de gălățeni și față de instituțiile publice. Dorin Otrocol, cel care a rămas în funcția de prefect chiar dacă guvernul care l-a propus și-a încheiat socotelile cu guvernarea, într-o doză de dispret ,ascunzator de incompetenta, față de reprezentanții Consiliului Județului și față de gălățeni, a refuzat să ofere niște răspunsuri simple la o serie de întrebări pe care i le-am adresat și care vizează activitatea sa de prefect.

Mai exact, după ce Nicolae Bacalbașa a inclus, în mod abuziv, pe ordinea de zi a ședinței CJ din luna noiembrie 2015 prevederea prin care se ridica orice limită de carburant pentru mașinile conducerii CJ, acum prefectul Otrocol încearcă să îl acopere pe „big boss-ul” lui de la județ. De fapt, pesediștii se acoperă între ei pentru o mizerie făcută la adresa oamenilor. Otrocol este cel care trebuie să spună dacă a dat sau nu aviz de legalitate pentru dorința lui Bacalbașa de a călători cât îi poftește lui inima, însă supusul prefect al   PSD refuză să dea răspunsuri când vine vorba de colegii săi.

Singura concluzie pe care am tras-o după ședința la care a participat și Dorin Otrocol a fost aceea că pesediștii se albesc unul pe celălalt, în speranța că, la un moment dat, favoarea li se va întoarce. Otrocol, prefectul uitat al PSD-ului, îi dă gir lui Bacalbașa să facă în continuare înconjurul Pământului cu mașina pe banii gălățenilor, după ce deplasările preşedintelui CJ Galaţi din anul 2014 au însumat 42.750 km.

Oare ce va spune Curtea de Conturi cea care a constatat prejudicierea în mod nejustificat a bugetului CJ Galaţi cu suma de 16.036 lei, reprezentând plăţi nelegale cu carburantul utilizat pentru deplasările efectuate de conducătorul unităţii?

După răspunsul jignitor al prefectului Otrocol, consider că acesta nu mai are ce căuta în funcția pe care o ocupă. Este cazul ca și Otrocol să își desprindă șezutul de pe scaunul de prefect și să lase locul unei persoane competente.

Cât despre Bacalbașa, dacă nicio altă autoritate nu se sesizează, nu putem decât să îi spunem drum întins, deoarece are girul colegilor din PSD să se plimbe cât dorește.

Tags: , , ,

Comments are closed.