Header widget area left
Header widget area right

Aviz nostalgicilor după Guvernul Ponta

Stanga George
0 comentarii
Uncategorized

Raportul Curţii de Conturi nu face altceva decât să confirme proasta gestiune a banului public şi faptele de corupţie realizate de guvernarea PSD-istă.

Banii românilor au fost risipiţi de Guvernul Ponta – PSD. E o confirmare care vine în raportul anual al Curţii de Conturi, raport pe 2014 şi care arată că Guvernul Ponta a cheltuit banii ţării anapoda.

Raportul Curţii de Conturi arată că în 2014, premierul de atunci Victor Ponta a avut la dispoziţie un Fond de Rezervă al Guvernului de aproape 500 de milioane de euro. Acest Fond a crescut de nu mai puţin de 15 ori în decursul acelui an, de la 161 de milioane de lei, în bugetul iniţial, la 2,34 de miliarde de lei.

Mă surprinde faptul că ajungem să discutăm despre nişte sume absolut fabuloase care sunt folosite greşit sau care pur şi simplu dispar din bugetul public şi când e vorba de investiţii ori nu sunt în bugetul general consolidat la nivelul la care ar trebui ori se reclamă faptul că nu sunt bani. De fapt, într-un final banii sunt prost folosiţi sau sunt folosiţi pe nişte categorii de cheltuieli unde nu avem cu adevărat nevoie de ei.

Raportul Curții de Conturi arată cum Guvernul Ponta și-a bătut joc în an electoral de banii românilor, doar în încercarea de a-l face președinte pe fostul premier.

Poate acum, în ceasul al doisprezecelea, lumea se trezeşte şi nu va mai vota acest “cancer” al politicii româneşti numit PSD. Lumea trebuie să realizeze odată pentru totdeauna faptul că Partidul Social Democrat reprezintă acolitul corupţiei, al incompetenţei şi al izolării României în plan internaţional.

Devine din ce în ce mai clar ce pericol păştea România dacă Ponta mai rămânea prim – ministru.

Cine va plăti pentru toate aceste nereguli?

Mai multe detalii: http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/cum-a-risipit-banii-nostri-guvernul-ponta-neregulile-gasite-de-curtea-de-conturi-1406966

ponta_1-465x390

Comments are closed.