Header widget area left
Header widget area right

Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Galati

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

In sedinta din 18 iunie a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Galati, principalele puncte aflate pe ordinea de zi au fost evaluarea activitatii pe luna Iunie a autoritatii, dar si analiza unor solicitari si evaluari venite din partea Sectiei Regionale de Politie Transporturi Galati si a Inspectoratului de Politie al judetului Galati.

Astfel, in cazul solicitarii primite de la Sectia Regionala de Politie Transporturi s-a adus in atentia ATOP problema vegetatiei uscate din proximitatea caii ferate, care la temperaturi ridicate se poate aprinde, perturband astfel traficul feroviar si poate duce chiar la distrugerea unor componente ale infrastructurii feroviare. Rolul ATOP‬ este acela de a dispune masuri prin care aceste incendii sa nu aiba loc, in asa fel incat sa nu fie pusa in pericol viata calatorilor.

De asemenea, in privinta documentului primit de la Inspectoratul de Politie al Judetului Galati‬, acestia au adus la cunostinta ATOP faptul ca, in urma evaluarii realizate de institutie, s-au constatat o serie de deficiente in privinta sigurantei publice in mai multe comune din judetul Galati. Astfel, in 12 comune din judet nu exista un serviciu de paza, iar in 13 comune functioneaza un singur post de paza. ATOP va trebui sa aduca aceste disfunctionalitati in atentia autoritatilor competente, astfel incat cetatenii sa fie in deplina siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>