Header widget area left
Header widget area right
ALERTE GALATI PNG
 

Îmi propun ca prin acest proiect să apropii Primăria Municipiului Galați de cetățenii săi, să constitui o interfață în reprezentarea problemelor acestora.

Introducerea unui astfel de mijloc modern de comunicare este cea mai bună modalitate de revigorare a relației dintre comunitate și decidenții săi.

 

Argument

Ați mers de multe ori pe stradă și ați observat că stâlpul semaforului de la intersecție a fost distrus de un automobil noaptea trecută, refugiul pentru călători din stația de autobuz sau maxi-taxi a fost vandalizat, că în mijlocul străzii se găsește o gură de canal neacoperită și exemplele pot continua.

În aceste condiții, unii dintre noi se vor grăbi să dea vina pe autorități, scăpându-le din vedere faptul că o intervenție rapidă este condiționată de o informare rapidă.

Pe de altă parte, dezordinea urbană și lipsa de reacție a autorităților determină  o îndepărtare a cetățenilor față de administrația locală, acest fapt traducându-se printr-un sentiment de frustrare prin care cetățeanul se simte neimportant, convins fiind că orice  ar face el nu va aduce nicio schimbare.

Obiectivele proiectului

° Creșterea implicării cetățenilor în administrarea de zi cu zi a orașului;

° Ajutarea autorităților locale să gestioneze eficient această problemă majoră din viața orașului;

° Impunerea acestui portal la nivel municipal, poate duce la o bună comunicare cu gălățenii, care să se apropie în timp cât mai mult de conceptul de Administrație.

Impactul estimat al proiectului

Prin implementarea acestui proiect se estimează o îmbunătățire a implicării sociale a gălățenilor și asumarea concepției “prin noi înșine”, ce se va resimți major pe termen lung.

Pe termen scurt, vom avea o îmbunătățire a gospodăririi urbane și o responsabilizare mai mare a personalului din administrația locală.

 
Acceseaza platforma Alerte Galati apasand butonul alaturat sau intra pe adresa www.alertegalati.ro si adauga o alerta cu problemele ce se regasesc in zona dumneavoastra. Echipa Alerte Galati va face toate demersurile legale in locul dumneavoastra.
logo facebook 1