Header widget area left
Header widget area right

Sinteza activității parlamentare din perioada 02 octombrie – 06 octombrie 2017

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

 

  • În cadrul declaraţiei politice depuse la Senat, am tras un semnal de alarmă asupra faptului că guvernarea dezastruoasă a coaliţiei PSD – ALDE este întrecută doar de lipsa de respect şi bun simţ a celor aflaţi la putere, făcând referire la atitudinea sfidătoare a Preşedintelui Senatului, Călin – Popescu Tăriceanu faţă de români, afectaţi în mod direct de măsurile fiscale recente. Totodată, am atras atenţia asupra atitudinii pline de ură a Preşedintelui Senatului faţă de instituţia prezidenţială care a solicitat public celor de la PSD şi ALDE să nu subordoneze Justiţia prin legile pe care vor să le aplice.
  • În Interpelarea adresată ministrului Muncii, doamna Lia – Olguţa Vasilescu, i-am solicitat acesteia să îmi transmită ce demersuri are în vedere pentru îndreptarea inechităţilor din modul de furnizare al alocaţiei de plasament pentru copiii aflaţi în sistemul de protecţie al Statului, deoarece copiii plasaţi în regim de urgenţă sunt privaţi de alocaţia de plasament în luna în care sunt instituţionalizaţi.
  • În Întrebarea adresată ministrului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, am atras atenţia asupra problemelor grave cu care se confruntă locuitorii din comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi, datorită sistemului de alimentare cu apă precar, solicitându-i doamnei ministru efectuarea de demersuri pentru soluţionarea acestora.
  • În Întrebarea adresată ministrului Turismului, am solicitat informaţii cu privire la perspectivele de valorificare a potenţialului turistic al municipiului Galaţi.

Puteţi studia toată activitatea mea parlamentară în fișa de senator aferentă linkului: https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=80c413b1-cb45-4c2c-a71a-e490780d71c4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>