Header widget area left
Header widget area right

Legea salarizării: în viziunea Olguței Vasilescu e mumă, în viziunea românilor e ciumă

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

În vreme ce ministrul Muncii vine cu o atitudine sfidătoare și plină de aroganță în plenul Parlamentului, românii sunt tot mai nemulțumiți de măsurile aberante ale guvernării PSD – ALDE.
De la tribuna Parlamentului, Olguța Vasilescu ne spunea ieri că în privința salariilor nu există nicio scădere, că toate lucrurile sunt numai lapte și miere, și că moțiunea PNL-ului este nejustificată. Cine ar fi ascultat-o fără să se uite la ce se întâmplă în societatea românească poate ar mai fi crezut manipulările ministrului Muncii.
Dar, în timp ce doamna Vasilescu ne anunța cum curge lapte și miere pentru români, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ anunța că va picheta Ministerul Muncii miercuri şi joi.
http://stirileprotv.ro/stiri/social/profesorii-ies-in-strada-sindicalistii-din-fsli-vor-picheta-ministerul-muncii.html
Aceștia sunt nemulțumiți de pierderea unor sume importante din venit după aplicarea noii legislaţii a salarizării bugetarilor, cea pe care o laudă atât de mult ministrul Muncii și cei din PSD.
Însă, ineficiența legii salarizării este confirmată chiar de premierul Viorica Dăncilă, care într-un moment de sinceritate a spus că Guvernul va apela la o nouă ordonanță de urgență pentru a corecta “defecţiunile” privind indemnizaţiile pentru mame şi concediile medicale, așa cum rezultă ele după aplicarea legii salarizării.
https://stirileprotv.ro/stiri/politic/dancila-vom-da-inca-o-ordonanta-care-sa-corecteze-defectiunile-privind-indemnizatiile-pentru-mame.html
Așadar, tot discursul din Parlament de la citirea moțiunii simple al ministrului Muncii nu a fost altceva decât praf în ochii românilor. O manipulare grosolană, un discurs plin de dezinformări ca să nu spun direct minciuni.
Legea salarizării a guvernării PSD – ALDE este un eșec total, de pe urma căreia au de suferit tot românii. PNL va căuta soluții pentru ca acest haos să fie finalizat, iar românii să nu mai aibă motive de îngrijorare cu privire la veniturile lunare.

Comments are closed.