Header widget area left
Header widget area right

Cum să dai „ţeapă” românilor în 7 paşi (până acum)? Modelul PSD – Dragnea

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Noul guvern PSD a venit în faţa românilor cu un nou program de guvernare, unul care a pierdut din vedere multe dintre promisiunile din campanie. Însă, după instalarea unui nou guvern, ne-am dat cu toţii seama că am fost luaţi în bătaie de joc de PSD şi liderii acestui partid. Brusc, ca din senin, ne-am trezit cu tot felul de taxe, tot felul de modificări în ceea ce priveşte salariile, pensiile, dar şi cu măsuri care afectează mediul de afaceri.  

Citeste mai mult

Presedinte PNL Galati, George Stanga: „ALDE e gata oricand sa schimbe tabara, dupa cum spune ministrul Viorel Ilie. Probleme in paradisul coalitiei PSD – ALDE?”

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Reactia romanilor dupa schimbarile la programul de guvernare, precum si neintelegerile din cadrul coalitiei de guvernare incep sa isi arate efectele asupra aliatilor celor din PSD. Ministrul ALDE Viorel Ilie a declarat, sambata, la Bistrita, ca ALDE face toate eforturile pentru a se apropia de PNL, PMP si USR. Pozitia unui lider al ALDE, a unui ministru chiar, prin care lasa de inteles ca zilele coalitiei sunt numarate, este graitoare in acest sens. Insa, dupa ce ai sustinut aberatiile pesediste este greu sa fii crezut ca ai avea intentii bune.
 

Citeste mai mult

Propunerea de prim-ministru – continuarea circului politic de către PSD

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Aşa cum se prezintă lucrurile în momentul de faţă, PSD este în derivă. Evaluarea lui Liviu Dragnea s-a transformat într-o armă împotriva sa şi a celor din conducerea partidului. Cum este posibil ca un ministru care nu a trecut evaluarea Dragnea – Vâlcov să fie numit prim-ministru? Oare nu competenţa trebuia să primeze într-o asemenea funcţie? Pe Sorin Grindeanu l-au înlocuit pe motiv că nu a performat, generând instabilitate în România. Logic ar fi fost ca, după ce dai jos un prim-ministru slab, să pui în funcţie un prim-ministru care să exceleze în plan profesional.  

Citeste mai mult

După alegerea unei noi conduceri legitime, PNL are șansa de a se consolida și de a câștiga viitoarele bătălii electorale

Stanga George
0 comentarii
Comunicate

Duminică, 18 iunie, a fost aleasă în cadrul Consiliului Național al PNL noua echipă de conducere centrală a partidului. Filiala PNL Galați va fi reprezentată în noua conducere de domnul Victor Paul Dobre, cel care a fost ales în funcția de vicepreședinte al regiunii Sud-Est. Îl felicit pe domnul Dobre și pe toți cei care au primit încrederea colegilor din PNL pentru a conduce partidul.  

Citeste mai mult